KVALITET ÄR VÅR PRIORITET  • VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA PROJEKT

  • VI utför ALLTID våra uppdrag på ett ansvarsfullt och professionellt sätt

  • Att alltid sätta våra kunder i centrum

Pålitligt rörmokeri i GÖTEBORG med omnejd

Vänd dig till VVS-företaget Rubik VVS AB för kvalificerat rörmokeri. Rubik VVS AB erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rörmokeri i Göteborg. Med lång erfarenhet och stort kunnande kan vi erbjuda tjänster och produkter av högsta kvalitet. Vi arbetar snabbt och effektivt, med kort responstid när något går snett med dina rör. För oss är kunden alltid viktigast, och det viktigaste av allt är att göra varje kund nöjd, eftersom varje uppdrag är unikt.

Erfarenhet

När du anlitar Rubik VVS AB får du hjälp och assistans från en rörmokare med lång erfarenhet och ett stort kunnande inom branschen. Det tar vi med oss till varje nytt arbete / projekt  eftersom vi vet att vårt nästa arbete är absolut viktigast för dig som kund. Med oss som samarbetspartner är din VVS i trygga händer.

Service

Hos oss står kunden alltid i centrum. Vårt mål är att kunna erbjuda bästa möjliga service för alla våra kunder. Det innebär dels ett vänligt och lyhört kundmottagande, men också att snabbt vara på plats när något händer, och utföra jobb med oslagbart resultat. Fråga oss gärna om det är något du undrar över, vi hjälper gärna till med svar, tips och råd.

Kvalitet

Genom att alltid välja material, tillbehör och verktyg av högsta kvalitet kan vi säkerställa ett arbete av högsta kvalitet. Vi ser till att hålla oss à jour med utvecklingen inom branschen för att kunna erbjuda moderna metoder för alla tillfällen. Alla jobb som utförs kommer med en kvalitetsgaranti, vi är te.x auktoriserade för säkert vatten. Då kan du som kund kan sova lite lugnare.
  • DU SOM KUND ÄR VIKTIG FÖR OSS

  • VI VISAR ALLTID STOR RESPEKT FÖR DIG

  • VÅRT MÅL ÄR ATT ALLTID FÅ DINA DRÖMMAR UPPFYLLDA